Eigenen Event erfassen Event erfassen
Sonntag, 13.04.25, 17:15 Uhr

Tasting: Whisky and Chocolate Pairing

Tasting: Whisky and Chocolate Pairing

A valid Schoggifestival admission ticket is always required to take part in Schoggifestival events. Children up to the age of 12 do not pay Schoggifestival admission. Paid events must be booked separately for children and adults.

Embark on a journey of taste with a sophisticated pairing of "bean-to-bar" chocolates and iconic Scottish whiskies. This hands-on workshop is designed for connoisseurs and newcomers alike, offering a chance to explore the art of whisky and chocolate pairings, where each combination unveils new layers of flavor and complexity.

Pairing with Notes de fèves

Venue: Backstube

Language: English

Duration: 45min

Price: 40CHF p.P. (in addition to the entrance fee)

Weitere Veranstaltungsdaten

Veranstaltungsort

Backstube, Kulturareal Mühle Tiefenbrunnen
Seefeldstrasse 231
8008 Zürich
https://www.muehle-tiefenbrunnen.ch

Weitere Veranstaltungen

Mittwoch,
26.03.25, 18:30 Uhr
Essen & Trinken Sternekochkurs
Späti Innenausbau AG, 4512 Bellach
Entdecke die Welt der Sterneküche mit exklusiven Kochkursen von Roberta und Andy Zaugg. Geheimnisse, Tipps und Tricks für Hobbyköche aller Niveaus.
Sonntag,
20.04.25, 09:30 Uhr
Essen & Trinken Hirsere Brunch "Ostern"
Hirsere, 4937 Ursenbach
Lassen Sie sich und Ihre Liebsten an unserem reichhaltigen Zmorge Buffet à discrétion verwöhnen!
Samstag,
19.04.25, 00:00 Uhr
Essen & Trinken Grenchen
Airport Grenchen - Flughafen Grenchen, 2540 Grenchen
Heuweg
Mittwoch,
29.01.25, 18:30 Uhr
Essen & Trinken Roberta und Andy Zauggs Chef's Table
Späti Innenausbau AG, 4512 Bellach
Erlebe ein kulinarisches Meisterwerk von Roberta und Andy Zaugg beim Chef's Table: Saisonales Menü, inspirierende Gespräche und geniale Weine.